Onze missie

Correcte en vlotte communicatie

Wij willen mee zijn. Niet voor onszelf, maar om u zo goed mogelijk op de hoogte te kunnen houden en u beter van dienst te kunnen zijn. Gsm, gps, blackbox: wij gebruiken alle moderne informatica- en communicatiemiddelen om de informatiestroom te optimaliseren. Indien gewenst kan u uw vrachtwagen volgen via gps.

Uitgebreide logistieke voorzieningen

Voor een optimale dienstverlening zet Transport Macharis een uitgebreid wagenpark in van 35 trekkers, 85 opleggers en 8 volumecombinaties.

Erkende klantvriendelijkheid

De professionaliteit van een grote speler en de flexibiliteit van een kmo: dat krijgt u bij Macharis. Het management is 24 uur per dag telefonisch te bereiken. Op het laatste moment nog de levering aanpassen of een extra vrachtwagen regelen? Het kan allemaal. Het is deze klantvriendelijkheid die ons de nominatie opleverde voor Transporteur van het Jaar.

Veiligheid

Transport Macharis voert een actieve veiligheidspolitiek rond de opleiding van het personeel en de uitrusting van de voertuigen. Bovenop de verplichte veiligheidsuitrusting investeert Macharis continu in aanvullende uitrusting die verder de veiligheid tijdens laden en op de weg verbetert. Het bedrijf ontving hiervoor de Transport Safety Award 2014.

Onze gehanteerde manier van werken leverde ons de titel Transporteur van het jaar 2019 op