Transport op maat

Of het nu gaat om een levering in de stad of een moeilijk te bereiken bouwwerf, of het nu gaat om grote volumes of stellingenvervoer, wij kunnen het allemaal aan. Voor elk type transport bieden we u de meest effciënte oplossing.

Algemeen transport

Naast binnenlands transport, verzorgen wij ook opdrachten naar Duitsland, Frankrijk, Italië en Zwitserland. Transport Macharis beschikt over een uitgebreid wagenpark gaande van trekkers tot opleggers en volumecombinaties. Samen met u zoeken wij naar het meest geschikte type wagen voor uw opdracht. Indien u het logo van uw bedrijf op het zeil van de opleggers wil, dan behoort ook dat tot de mogelijkheden.

Volumetransport

Wil u volumineuze of extra hoge goederen laten vervoeren? Omdat we over verschillende volumecombinaties en grote trailers beschikken, is geen lading voor ons te zwaar. Iedere vorm van volumetransport wordt door ons efficiënt en veilig op zijn bestemming gebracht.

Plateautransport

Onze wagens zijn voorzien van uitneembare staanders die vooraan, achteraan en aan de zijkant kunnen geplaatst worden. Daardoor zijn de wagens uitermate geschikt voor vervoer van allerhande bouwmaterialen naar werven en bouwsites. Ook palletgoederen, metaalconstructies, machine onderdelen en buizen kunnen perfect vervoerd worden.

Stellingtransport

Stellingen inladen en vervoeren kan tijdrovend en ingewikkeld zijn. Niet als u met ons werkt. Wij maken immers gebruik van containervrachtwagens. Daardoor moeten de stellingen niet manueel afgeladen worden en is de wachttijd van de vrachtwagen tot een minimum beperkt. Dat drukt voor u de kosten terwijl het toch uw efficiëntie verhoogt.

Grootdistributie en distributie

Distributie transport is echt maatwerk. Als u een partner zoekt om binnen de stad of dorpskern transport te verzorgen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken immers over city trailers die zeer wendbaar zijn en probleemloos op alle locaties kunnen lossen. Als u snel en efficiënt zonder extra mankracht wil lossen, dan beschikken onze trailers over een hydraulische laadklep. Met een druk op de knop kan u uw lading liften of laten zakken. Andere opdrachten voor distributie voeren wij uit met vaste vrachtwagen, al dan niet met aanhangwagen. Voor zeer grote opdrachten beschikken wij over mega trailers.

Meeneemheftruck

Als u ervoor kiest dat onze chauffeur zelf de lading lost, dan kunnen wij achter onze voertuigen een meeneemheftruck bevestigen. U beschikt dan over een toestel dat volledig onafhankelijk is van de vrachtwagen. Dit geeft u nog meer flexibiliteit ter plaatse.