Evenementen

U wil kunnen genieten van rust en privacy tijdens uw bedrijfsevenement? Dan zijn onze event trucks de oplossing. Van beurzen tot privéfeesten, van optredens tot sportevenementen, indoor of outdoor, wij hebben voor u de geschikte truck.

Backstage

Onze “Backstage” is de ideale plek om uw gasten te ontvangen. Artiesten kunnen er nog even relaxen voor ze aan hun optreden beginnen. Zakenrelaties of sponsors worden er verwend bij een hapje en een drankje. De wagen beschikt over een gezellig salon, een kleedruimte die afgesloten kan worden en een toilet. Bovendien is er een ingerichte keuken met koelkast, koffiezet, afwasbak, microgolfoven en gemakkelijke opbergkasten. Airco en verwarming zijn aanwezig, zodat het weer geen spelbreker kan zijn voor uw event.

Podiumwagen

Deze wagen werd ontworpen als mobiele radiostudio of productieruimte. Hij kan uiteraard ook gebruikt worden als commentaarwagen aan de aankomst van sportevenementen. Zelfs een klein en snel monteerbaar podium is aanwezig. Deze wagen beschikt over een keuken met koelkast, koffiezet en wasbak. Ook hier is airco en verwarming voorzien.